Webáruházaink

Az ekszij.hu webáruház 2020 április végén kezdte meg működését. Eredendően ékszíjak és ékszíjtárcsák specifikus áruházának indult, de vevői nyomásra kiegészült fogasszíjak, hosszbordás szíjak, laposszíjak és a hozzájuk tartozó szíjtárcsák választékával is.

Az ekszij.hu webáruház ékszíj menüpontjában klasszikus profilú ékszíjak, keskeny profilú ékszíjak, hatszög profilú ékszíjak, fűnyírótraktor kuplung ékszíjak, autóipari ékszíjak továbbá tűzálló ékszíjak találhatók. Az ékszíjtárcsák menüpontban a korábban felsorolt szíjakhoz használható SPZ, SPA, SPB és SPC jelű ékszíjtárcsák választéka található alapfelfúrt és kúpos szorítós kivitelben.

Az ekszij.hu webáruház Lapos-, bordás- és fogasszíjak menüpontjában a különböző nem ék formájú hajtószíjak választéka található meg. A bordásszíjak (hosszbordás szíjak) között fontos kiemelni a TB2, a PJ és a PK típusokat, de találhatók itt PL és PM típusú hosszbordás szíjak is. A fogasszíjak közül a leggyakrabban keresett termékek a HTD3M, HTD5M típusok, de találhatók itt collméretes MXL, XL fogasszíjak és poliuretán T5, T10 és At5, valamint AT10 típusú fogasszíjak is. Az ekszij.hu webáruház Lapos-, bordás- és fogasszíj tárcsák menüpontjában az előzőleg részletezett szíjtípusokhoz kaphatók bordáskerekek és fogasrudak.

Az ekszij.hu webáruházban található termékek típusszáma kb 20000 termék. Az elérhetőség és a gyártói jelzések alapján hetente töröljük a már nem elérhető temékeket és rögzítjük fel az új típusokat. 2022 első negyedévétől pedig minden regisztrált vásárlónk számára megjelenítjük készleteinket és az elérhető gyártói készleteket.

Az ekszij.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Hajtástechnika Bolt.

Az ekszij.hu webáruház hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/ekszijhu

Az ekszij.hu webáruház hivatalos Google microsite-ja: https://ekszijhu.business.site

Az a hajtastechnika.hu webáruház eredendően 2010 decemberében kezdte meg működését, akkor még a hajtastechnikabolt.hu doménen. 2014-ben esett át egy nagyobb frissítésen, utána 2021-ig változatlan formában működött tovább. 2021 év közepén indítottuk el új webáruházunkat, mert a régi már sok kívánni valót hagyott maga után. Ezzel egy időben megváltoztattuk webáruházunk domén nevét is. A rövidebb hajtastechnika.hu oldalra költöztünk, de még a régi címen is elérhető webshopunk.

A hajtastechnika.hu webáruházban terveink szerint megjelenítünk minden olyan terméket, melyet a hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Hajtástechnika Bolt értékesít telephelyén.

A webáruház főbb termékcsoportjai a HAJTÓSZÍJAK, SZÍJTÁRCSÁK, GÖRGŐSLÁNCOK, LÁNCKEREKEK, TENGELYKÖTŐ ELEMEK, FOGASKEREKEK, LINEÁRIS TECHNIKA, CSAPÁGYAK, TÖMÍTÉSEK, HAJTÓMŰVEK, MOTOROK, SZABVÁNYELEMEK, TÖMLŐK, KENŐANYAGOK. A webáruház adatainak feltöltése pont egybeesett a Covid és más okokból kialakult áruszállítási problémákkal. Így üzletünk bizonyos termékeinél kénytelenek voltunk beszállítót váltani. Ezen váltás miatt egyes termékcsoportok még nem, vagy csak részben kerültek feltöltésre webáruházunkba. Ezek a hiányos, vagy hiányzó termékcsoportok várhatóan 2022 első felében kerülnek feltöltésre.

A hajtatechnika.hu webáruház Hajtószíjak és Szíjtárcsák termékcsoportjaiban ugyanazon ékszíj, fogasszíj, hosszbordás szíj termékcsoportok találhatók, mint az ekszij.hu webáruházban, azonban itt nem minden márka olyan került felrögzítésre amely ott megtalálható, csak az általunk preferált, raktáron tartott tételek..

A hajtastechnika.hu webáruházban található termékek típusszáma 2021 októberében kb 68000 termék. Az elérhetőség és a gyártói jelzések alapján hetente töröljük a már nem elérhető termékeket és rögzítjük fel az új típusokat. Nem teszünk fel webáruházunkba olyan termékeket, amelyekkel kapcsolatban gyártói visszajelzést kapunk a problémás szállításról. Azonban a webáruházban nem látszanak a készletek, a pontos szállítás dátumát a kollégáink által kiküldött visszaigazolásban kapja meg. Amennyiben ez hosszabb, mint egy hét, kollégánk telefonon egyeztet a vásárlóval.

Az hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Hajtástechnika Bolt.

Az hajtatechnika.hu webáruház hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/hajtastechnika.hu

Az hajtastechnika.hu webáruház hivatalos Google microsite-ja: https://sis-kft-sis-hajtastechnika-bolt.business.site

munkaruhazat.hu

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.