Tanusítványaink

A S.I.S. Kft. elkötelezett a minőség iránt, ezért tevékenységünket 2009 óta tanúsíttatjuk. 2009-ben a Vincotte International tanúsította a S.I.S. Munkaruha Boltban végzett tevékenységünket. 2013-ban kiegészítettük tanúsításunkat a S.I.S. Hajtástechnika Boltban végzett tevékenységeinkre is. A tanúsításainkat azóta évről-évre ellenőriztetjük. A Vincotte Magyarország felvásárlásával immár az Apave Certification birtokába került minősítő vállalkozás az Apave Magyarország Kft. állítja ki tanúsítványainkat.

A S.I.S. Kft 2019 óta kapja meg folyamatosan a Bisnode Magyarország (ma már Dun & Bradstreet Magyarország) által kiállított AAA minősítést. Az AAA minősítésre a magyar piacon csupán a cégek 0,63%-a jogosult. A minősítés azt tanúsítja, hogy a S.I.S. Kft-vel kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A S.I.S. Kft 2020-tól a Pix Transmissions Solutions havatalos magyarországi disztribútora. A PIX Germany GmBH-val közös munkánk a kedvező ár/érték arányú PIX szíjtermékek megismertetése a magyar piacon.