Rólunk

A S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. (röviden S.I.S. Kft.) magyar tulajdonú kereskedelmi kisvállalkozás, mely 2006-ban alakult jogelődjéből kiválással. A S.I.S. Kft. jogelődei 1998 óta végeznek kereskedelmi tevékenységet. Egyes kollégáink 2000 óta állnak folyamatosan alkalmazásunkban, így kereskedelmi tevékenységünk évtizedes tapasztalatokon alapul.

Célunk, hogy üzleti partnereinkkel ne egyszerű beszállító kapcsolatot, hanem az üzleti, kereskedelmi tevékenység lehető legtöbb területére kiterjedő, stratégiai partneri viszonyt tudjunk kialakítani.

Társaságunk profiljába jellemzően a következő tevékenységek tartoznak (ABC sorrendben):Akkumulátorok (gépjármű, meghajtó és lakossági) kereskedelme

  • Csapágyak, hajtószíjak, görgősláncok, hajtóművek kereskedelme
  • Hidraulika tömlők gyártása, hidraulika adapterek kereskedelme
  • Munkaruházat, védőfelszerelés, védőeszköz kereskedelem
  • Pneumatika, légtechnika és vákuum alkatrészek kereskedelme
  • Szerszámok és elektromos kisgépek kereskedelme

Cégünk székhelye, a Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38. szám alatt található, itt értékesítési, ügyintézési tevékenységet nem végzünk. A S.I.S. Kft. értékesítési tevékenységeit telephelyein végzi. Cégünk telephelyei az alábbiak:

  • S.I.S. Munkaruha Bolt SZH. 9700 Szombathely, Szent Márton u. 75.
  • S.I.S. Hidraulika Bolt KMD. 9900 Körmend, Kandó Kálmán u. 2.
  • S.I.S. Hajtástechnika Bolt SZH. 9700 Szombathely, 11-es Huszár u. 149.
  • S.I.S. Munkaruha Bolt KMD. 9900 Körmend, Olcsai-Kiss Zoltán tér 2.
  • S.I.S. Hímzőműhely. 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.

Különböző tevékenységi köreinket különböző telephelyeinken specializáltuk. A munkavédelmi szolgáltatással és védőfelszereléssel kapcsolatos ügyintézésben a S.I.S. Munkaruha Boltokban dolgozó kollégáink a kompetensek. A hajtástechnikával kapcsolatos kérdésekben a S.I.S. Hajtástechnika Boltban kaphatja a legprofibb kiszolgálást, de a S.I.S. Hidraulika Bolt dolgozói is segíthetenek bizonyos kérdésekben. A szerszámokkal, kötőelemekkel, pneumatikával és hidraulikával kapcsolatos kérdésekben a S.I.S. Hidraulika Bolt munkatársai a legtájékozottabbak.

A S.I.S. Munkaruha Boltok minőségi ruházatot és védőfelszereléseket kínálnak a munkavégzéshez és az utcára egyaránt. Termékeinket online és offline elérhetik Webáruházunkban, illetve boltjainkban. Üzleteinkben technikai lappal ellátott ruhákat; illetve technikai lappal és minősítéssel ellátott munkavédelmi felszereléseket árusítunk. Webáruházunkban és boltjainkban elérhetőek az általános munkaruházati termékek éppúgy, mint a hétköznapi ruházat nélkülözhetetlen kellékei, illetve az egyes szakmák speciális kellékei. Termékskálánkat a vevőinktől beérkező igények alapján folyamatosan bővítjük, úgy, hogy a vásárlóink által támasztott követelményeknek meg tudjunk felelni. A S.I.S. Munkaruha Bolt SZH 2009-ben szerezte meg ISO 9001 minősítését, melyet azóta minden évben sikeres audit keretében hosszabítottunk meg.

A szombathelyi Munkaruha Bolt részlegeként működik 2009-ben indított Hímzőműhelyünk, mely elsősorban az általunk értékesített ruházati termékek feliratozásának elvégzésére szolgál, de vállalunk bérhímzést is külső vállalkozások részére.

A körmendi S.I.S. Munkaruha Bolt KMD 2017 óta működik. Ezen üzletünk feladata a Körmend környékén felmerülő lakossági és kisvállalati igények hatékony kiszolgálása. A körmendi Munkaruha Bolt készlete nem egyezik meg a szombathelyi üzlet készletével.

A S.I.S. Hidraulika Bolt tevékenységét úgy alakítottuk ki, hogy a céges karbantartás és üzemeltetés terén felvetődő igényeket is teljes körűen ki tudjuk elégíteni. Akár a gépépítés, akár az üzemeltetés szükségleteire is megoldást tudunk nyújtani partnereink számára.

Üzletünkben hidraulika, pneumatika és hajtástechnika kiszolgálást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Ezen felül raktáron tartjuk a rendszeres vásárlóink által igényelt kenőanyagokat, kéziszerszámokat és egyéb kiegészítő termékeket.

Termékkörünket folyamatosan bővítjük, hogy partnereink tevékenységét a lehető legjobban lefedje és ár-érték arányban a lehető leggazdaságosabb legyen. Így termékeink közt szerepelnek világmárkák rendkívül kedvező áron továbbá a költségérzékenyebb célokra tartunk nagyon kedvező áru, de gyengébb minőségű termékeket is.

A S.I.S. Hidraulika Bolt hivatalos STIHL márkakereskedésként is működik.

A S.I.S. Hajtástechnika Boltot 2013. májusában nyitottuk meg Szombathelyen. Ebben az üzletünkben a körmendi S.I.S. Hidraulika Bolt hagyományait folytatva első sorban mechanikus hajtástechnikával (ékszíjak, fogasszíjak, hosszbordás szíjak, szíjtárcsák, csapágyak, stb.) foglalkozunk, de hidraulika tömlőket, akkumulátorokat, valamint STIHL gépeket is értékesítünk.

A S.I.S. Hajtástechnika Boltban 2013-ban tanúsíttattuk először a hajtástechnika értékesítést, a hidraulika tömlő gyártást és akkumulátor értékesítésünket az ISO 9001 tanúsítás keretében. Így jelenleg már minden ipari, kereskedelmi tevékenységünk ISO9001 tanúsítással rendelkezik. A tanúsítást minden évben sikeresen hosszabbítottuk meg.

A S.I.S: Hajtástechnika Bolt a PIX Transmissions hivatalos magyarországi disztribútora, a STIHL gépek hivatalos értékesítője, a Megadyne hivatalos viszonteladó partnere, meghatalmazott CODEX csapágy értékesítő.