S.I.S. Hidraulika Bolt KMD

A S.I.S. Hidraulika Bolt 2007 óta működik Körmenden. Az üzlet címe: 9900 Körmend, Kandó Kálmán utca 2. Üzletünk természetben a körmendi temető mellett, a Tesco áruházzal szemben helyezkedik el.

A S.I.S. Hidraulika Bolt 2007 óta működik Körmenden. Az üzlet címe: 9900 Körmend, Kandó Kálmán utca 2. Üzletünk természetben a körmendi temető mellett, a Tesco áruházzal szemben helyezkedik el. Ha GPS-el érkezik, semmiképp sem szabad az ott címként megjelölt helyre menni! A 8-as úton Körmendre érkező körforgalom után csak jobbra nézzen és 100 méter múlva meglátja az üzletet!

Vásárlóink a vásárlás időtartama alatt használhatják üzletünk parkolóját.

A S.I.S. Hidraulika Bolt KMD elsődlegesen flexibilis hidraulika tömlők gyártásával, hidraulikahajtószíjak, szíjtárcsák, tengelykapcsolók, csapágyak és egyéb hajtástechnikai termékek értékesítésével foglalkozik, de üzletünk hivatalos Stihl márkabolt is. Üzletünk a nagy számban kínál kéziszerszámokat, elektromos kisgépeket, kenőanyagokat, hegesztő és forrasztó berendezéseket és további kiegészítőket is.

Üzletünkben többféle hajtószíj is található raktárkészleten. Raktárról kínálunk közel 50 féle kenőanyagot valamint technikai sprayket. Ezen kívül Stihl gépek nagy választéka található üzletünkben. Üzletünk akkumulátor kereskedés is, Varta és ABS személyautó és teherjármű akkumulátorokat árusítunk.

A S.I.S. Hidraulika Bolt az ekszij.hu és a hajtastechnika.hu webáruházak átvételi pontja. Áruátvétel kizárólag az összekészítést megerősítő e-mail kiküldése után van lehetőség.

A S.I.S. Hidraulika Bolt KMD hivatalos Facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/sishidraulika  

Az ekszij.hu webáruház hivatalos facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/ekszijhu 

A hajtastechnika.hu webáruház hivatalos facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/hajtastechnika.hu

A S.I.S. Hidraulika Bolt KMD hivatalos Google microsite-ja a következő: https://sis-hidraulika-bolt.business.site

A S.I.S. Hidraulika Bolt KMD nyitva tartását, elérhetőségeit honlapunk Kapcsolat és honlapunk Elérhetőségek oldalán tekinthetik meg.

További üzleteink