S.I.S. Hajtástechnika Bolt SZH

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt 2013 óta működik Szombathelyen. Az üzlet címe: 9700 Szombathely, 11-es Huszár út 149.

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt 2013 óta működik Szombathelyen. Az üzlet címe: 9700 Szombathely, 11-es Huszár út 149. Üzletünk természetben a 11-es Huszár út belvárostól távolabbi oldalán az út kétsávosra szűkülő részén található a Farmer Magyarország piros színű üzlete mellett, a 11-es Huszár út és a Vereckei utca sarkán.

Vásárlóink a vásárlás időtartama alatt használhatják üzletünk parkolóját, melyet a Vereckei utcába behajtva közelíthetnek meg.

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt elsődlegesen hajtószíjak, szíjtárcsák, tengelykapcsolók, csapágyak és egyéb  hajtástechnikai termékek értékesítésével foglalkozik, de üzletünk hivatalos Stihl márkabolt is.

Üzletünkben nagy mennyiségű ékszíj, fogasszíj és hosszbordás szíj található raktárkészleten. Raktárról kínálunk szíjtárcsákat, görgősláncokat és lánckerekeket is. Ezen kívül Stihl gépek és kiegészítők, továbbá kenőanyagok nagy választéka található üzletünkben. Üzletünk akkumulátor kereskedés is, Varta és ABS személyautó és kisgép akkumulátorokat árusítunk.

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt az www.ekszij.hu webáruház üzemeltetője. A webáruház rendeléseinek feldolgozása itt történik nyitvatartási időben. A S.I.S. Hajtástechnika Bolt a www.hajtastechnika.hu webáruház üzemeltetője. A webáruház rendeléseinek feldolgozása itt történik nyitvatartási időben.

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt a PIX Transmissions Solutions termékek hivatalos magyarországi disztribútora. A S.I.S. Hajtástechnika Bolt a Megadyne hajtástechnika termékek hivatalos viszonteladója. A S.I.S. Hajtástechnika Bolt a Codex csapágytermékek meghatalmazott értékesítője.

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt hivatalos Facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/sishajtastechnikaszh 

Az ekszij.hu webáruház hivatalos facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/ekszijhu 

A hajtastechnika.hu webáruház hivatalos facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/hajtastechnika.hu

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt SZH hivatalos Google microsite-ja a következő: https://sis-kft-sis-hajtastechnika-bolt.business.site

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt SZH nyitva tartását, elérhetőségeit honlapunk Kapcsolat és honlapunk Elérhetőségek oldalán tekinthetik meg.


További üzleteink