S.I.S. Munkaruha Bolt KMD

A S.I.S. Munkaruha Bolt KMD 2017 óta működik Körmenden. Az üzlet címe: 9900 Körmend, Németh Mária utca 2.

A S.I.S. Munkaruha Bolt KMD 2017 óta működik Körmenden. Az üzlet címe: 9900 Körmend, Németh Mária utca 2. . Üzletünk természetben a körmendi Posta parkolójánál található. Üzletünk utcafrontja pontosan a parkolóba bevezető útra néz.

Vásárlóink a vásárlás időtartama alatt használhatják az üzletünket befogadó társasház hátsó (belső) parkolóját, melyet a Dr. Batthány út felől közelíthetnek meg.

A S.I.S. Munkaruha Bolt KMD elsődlegesen munkaruházatot és munkavédelmi védőfelszereléseket árusít. Ezen kívül megtalálhatók temékkörünkben a mindennapi használatra alkalmas ruházati kiegészítők, úgymint pólók, pulóverek, övek, kabátok, stb.

Üzletünkben szakértő kollégák által kiválogatott kollekció található az általunk megbízhatónak tartott beszállítók általunk ár/érték arányban legmegfelelőbbnek tartott termékeiből. A körmendi Munkaruha Bolt választéka nem mindenben egyezik meg a szombathelyi Munkaruha Bolt választékával. Az eltérésekkel kapcsolatban érdeklődjön üzleteinkben.

A S.I.S. Munkaruha Bolt KMD a www.munkaruhazat.hu webáruházban leadott rendelések átvételi pontjaként is működik. A webáruházban leadott, körmendi átvétellel megjelölt termékek nyitvatartási didőben vehetők át, de csakis az összekészítést megerősítő e-mail kiküldése után.

A S.I.S. Munkaruha Bolt KMD hivatalos Facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/sisolcsaiKMD 

A munkaruhazat.hu webáruház hivatalos facebook oldala a következő: https://www.facebook.com/munkaruhazat.hu

A S.I.S. Munkaruha Bolt SZ hivatalos Google microsite-ja a következő: https://sis-munkaruha-bolt-kmd.business.site

A S.I.S. Munkaruha Bolt KMD nyitva tartását, elérhetőségeit honlapunk Kapcsolat és honlapunk Elérhetőségek oldalán tekinthetik meg.

További üzleteink